Jest to strona zastępcza Naruto New World
I oto ja piszę ostatni raport ze zmian. Nie wiem dlaczego ja, ale się nudzę to sobie popiszę. To jest już Ostatni raport z naszych prac. Chcemy żebyście byli trochę zaskoczeni gdy wejdziecie na forum i żebyście mieli malutką niespodziankę. Jeszcze trochę rzeczy zostało do zrobienia, m.in. grafika, niektóre opisy, niektóre rzeczy do dodania. Ale już nie długo, nie martwcie się. Po konserwacji oczywiście rangi będziecie mieli takie jakie mieliście, więc bez strachu. Ja osobiście mam jeszcze sporo roboty ( nie potrzebnie na początku się ociągałem ), ale robię i robię... aż mi się patrzeć nie chce na tego photoshop'a... No ale cóż poradzić? W końcu trzeba to kiedyś skończyć. Tak samo jak tego news'a. W sumie nic konkretnego nie napisałem, ale mówię: nudzi mi się to piszę. Myślę, że najpóźniej w poniedziałek będzie forum. Jak coś się zmieni, niezwłocznie was poinformujemy.
Przepraszam za takie wolne tempo szczególnie moich prac, ale chory jestem i sił nie mam... Jak byłbym w pełni sił, bym zrobił szybko tą głupią grafikę i pomógł dla kolegów w reszcie prac. Przepraszam was również koledzy .
Więc tak właśnie kończę news'a. Proszę, czekajcie spokojnie na ponowną aktywacje forum i nie piszcie tekstów typu: 'Kiedy otworzycie forum', bo mi sami nie wiemy...
Oczywiście można komentować i sobie dyskutować...
I prosimy o propozycje ulepszenia forum, przecież pamiętacie jakie było.
Dziękuję za uwagę!
Administracja NNW